Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Πρ. Παυλόπουλος: Να παρέμβουν οι ΗΠΑ για να διασφαλιστεί η παραμονή στην Ευρωζώνη!

Tην παρέμβαση των ΗΠΑ για να διασφαλιστεί η πορεία της Ελλάδας εντός της Ευρωζώνης και της ΕΕ ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
«Η πορεία της Ελλάδας ήταν, είναι και θα παραμείνει στην Ευρωζώνη και παρακαλούμε πολύ τις ΗΠΑ να ενισχύσουν την Ελλάδα αυτή την κρίσιμη στιγμή, ώστε αυτή της η πορεία να διασφαλιστεί στο μέλλον», είπε, μιλώντας σε Ελληνοαμερικανούς φοιτητές του «American Hellenic Institute» που τον επισκέφθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο. 
Ο Προκόπης Παυλόπουλος επιχείρησε να ταυτίσει το μέλλον του ελληνικού λαού με την παραμονή στη λυκοσυμμαχία. «Δεν νοείται Ελλάδα έξω από την Ευρώπη, αλλά πιστεύω, με βάση τις αρχές και τις αξίες της Ευρώπης, ότι δεν νοείται και Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα», σημείωσε.
Αναγορεύοντας την αμερικανική κυβέρνηση σε βασικό παράγοντα των αντιλαϊκών παζαριών, προέτρεψε τους Ελληνοαμερικανούς φοιτητές να μεταφέρουν αυτά τα μηνύματα στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι «πρόκειται για μια χώρα που παίζει καταλυτικό ρόλο τόσο στην παγκόσμια οικονομία όσο και στην παγκόσμια ειρήνη»!!!
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: