Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Άκου πρωτηφορααριστεράκο

Έφτασε επιτέλους η πολυπόθητη στιγμή και για σας και για μας:
Για σας, για να κάνετε αυτό που τόσα χρόνια έχετε κατά νου, να επιτεθείτε στο ΠΑΜΕ και με το τελευταίο μέσο που σας είχε απομείνει, όντας κυβερνητική εξουσία πλέον, τους προβοκάτορες. Όλα τα άλλα τα είχατε δοκιμάσει.
Η υποστήριξη προς τον Τσίπρα "πέφτει" - τώρα οδομαχίες 
απειλούν την Αθήνα
Για μας, διότι θα αποκαλυπτόταν μπροστά στα μάτια όλων ποιοι πραγματικά είσαστε, πόσο διαφορετικά είναι τα "αριστερά" χημικά, τα οποία υποτίθεται ότι καταργήσατε.  Έτσι κι αλλιώς αυταπάτες δεν είχαμε αφού κάποιος, κάπου, κάποτε, είχε φροντίσει να σας καρφώσει, όχι ειδικά εσάς, άλλα όλους όσοι είναι σαν και σας:
«Υπάρχει ένα είδος Αριστεράς που είναι πιο χρήσιμη από την Δεξιά. Πρόκειται για εκείνη την Αριστερά που μπορεί να κάνει όλα όσα δεν θα μπορούσε να κάνει η Δεξιά».
Για την οικονομία του λόγου ο Ανιέλι ήταν αυτός που το  είπε, γνωστός και αυτός, και σίγουρα ήξερε τι έλεγε.
Και μια και το έφερε η κουβέντα. Αλήθεια ήξεραν οι Γερμανοί ότι θα γίνουν "οδομαχίες", πριν καλα καλά γίνουν; Ισχύει δηλαδή η παροιμία "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν αφήνει;"

Λοιπόν πρωτηφορααριστερούληδες  την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη ο  Δημήτρης Κουτσούμπας τιμώντας τους 300 και πλέον εκτελεσμένους κομμουνιστές,στάθηκε ιδιαίτερα σε δύο περιπτώσεις...
Της κόκκινης δασκάλας Αθηνάς Μπενέκου που είπε στο θανατοδικείο της Τρίπολης:
"Βλέπω γύρω μου βλέμματα μίσους και αντιπάθειας και καταλαβαίνω πως βρίσκομαι σε εχθρικό περιβάλλον. Τούτο όμως δε με νοιάζει καθόλου, γιατί ξεπλήρωσα το χρέος μου σαν αντάρτισσα και είμαι έτοιμη να δεχτώ όποια τιμωρία μου βάλετε. Το έγκλημά μου είναι ότι αγάπησα το λαό και πήρα την υπόθεσή του σαν δική μου για τον λυτρωμό του" και καταλήγοντας τους ξεκαθάρισε: "Δεν πρόκειται να μετανοήσω, γιατί δεν βλέπω να έκανα κανένα έγκλημα. Οσο για κείνους που κρατούν τον αγώνα του Λαού στο βουνό σας, λέγω ότι ξεπληρώνουν το χρέος τους και δεν είναι "συμμορίται", όπως τους λέτε. Τίποτε άλλο, ας με οδηγήσετε στο απόσπασμα...". Και πριν πέσει νεκρή από τα δολοφονικά βόλια τους είπε:« Εδώ στον τόπο που τον ποτίζετε με το αίμα μαου, αύριο, θα έρχονται τα παιδιά σας να τον ραίνουν με λουλούδια. Ζήτω το ΚΚΕ!»

Του  Κώστα Μουλόπουλου μέλους του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και αντιπρόσωπου της Προσωρινής Δημοκρατικής Κυβέρνησης στην Πελοπόννησ ο οποίος στο δικαστήριο προσποιήθηκε ότι θέλει να κάνει αποκαλύψεις. Για το λόγο αυτό οι αρμόδιοι τοποθέτησαν στην αίθουσα του Δικαστηρίου μικροφωνικές εγκαταστάσεις, μεγάφωνα στην πλατεία και μερίμνησαν για το κατάλληλο - στημένο ακροατήριο, μεταφέροντας δημοσίους υπαλλήλους, όπως και μαθητές των Γυμνασίων, ώστε να παρακολουθήσει το φοβερό κατηγορητήριο και να ωφεληθεί «εθνικοψυχικά».
Ομως, ο Μουλόπουλος στην απολογία του, αντί για μετάνοια, αποκήρυξη των αγώνων του και αποκαλύψεις σε βάρος των συντρόφων του, άρχισε να μιλά για το ρόλο του ΚΚΕ στην Εθνική Αντίσταση, για το ποιος δημιούργησε, ποια είναι τα οράματα και τα ιδεώδη, για τα οποία πολέμησε ο ΔΣΕ. Τότε κάτωχρος ο πρόεδρος του Στρατοδικείου για την πανηγυρική διάψευσή του διέταξε να ξηλωθούν αμέσως οι μικροφωνικές και οι άλλες εγκαταστάσεις, «φυσώντας το και να μην κρυώνει».

Όπως καταλάβατε λοιπόν πρωτηφορααριστερούληδες και λοιποί προβοκάτορες,  δεν ήταν μόνο ο Μπελογιάννης ή Πλουμπίδης. Με παρόμοιο  ηρωισμό όλοι οι παππούδες μας στέκονταν έτσι. Να είστε σίγουροι πως κι εμείς είμαστε από το ίδιο υλικό φτιαγμένοι. Το κόμμα μας τέτοια παλικάρια έφτιαξε , τέτοια συνεχίζει να φτιάχνει.
Άδικα εντελώς κάνετε σχέδια επι σχεδίων για το πως θα χτυπήσετε το ΠΑΜΕ. Δε γίνεται , δε μπορείτε να καταφέρετε όσα δεν κατάφεραν τόσοι και τόσοι.
Το βίντεο είναι απο τα χτεσινοβραδινά γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: