Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Zητάνε και τα ρέστα


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για την επίθεση του ΜΕΤΑ εναντίον του ΠΑΜΕ


Το διαχρονικό μένος και το αντιΠΑΜΕ μέτωπο της  παράταξης, πρώην Αριστερή Παρέμβαση και τώρα ΜΕΤΑ , η οποία κατέβαινε και κατεβαίνει σε κοινά ψηφοδέλτια με αυτούς που σήμερα κατηγορεί ακόμα και με τη Χρυσή Αυγή , είναι γνωστό.
Γνωστη επισης είναι  και η συνεργασία  Α.Π. –ΜΕΤΑ μαζί με τις ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ  στη ΓΣΕΕ και στο εργατικό κίνημα που με τις θέσεις  και τη δράση τους οδηγούν στην υποταγή και ενσωμάτωση στις ανάγκες της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.
Βιάστηκε το ΜΕΤΑ να μιλήσει για τη θέση του ΠΑΜΕ για το δημοψήφισμα.
Ας διαβάσει την ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, τις υπογραφές και το περιεχόμενο της, την πρόταση της κυβέρνησης  που στηρίζουν,  για να καταλάβει,  ποιος συντάσσεται με τις αντιδραστικές δυνάμεις και ποιος με τα λαϊκά συμφέροντα.
Η κοινή ανακοίνωση των πολιτικών κομμάτων που εξυψώνει την εθνική ενότητα για την υποταγή  στις δαγκάνες της ΕΕ , ΕΚΤ, ΔΝΤ, έχει την αποδοχή με τυμπανοκρουσίες και τη στήριξη του ΜΕΤΑ
Οι θέσεις και πολύ περισσότερο η δράση του ΠΑΜΕ είναι σταθερή, καθαρή κρυστάλλινη και ανυποχώρητη για τα δικαιώματα των εργαζόμενων

Δεν υπάρχουν σχόλια: