Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Προσαγωγή στελεχών του ΚΚΕ λόγω αφισοκόλλησης για εκδήλωση για τον Πέτρουλα

Η "πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνηση επιτέλους βρήκε τον αντίπαλο της. Είναι το ΚΚΕ. Πριν λίγες μέρες επιχειρήθηκε  το χτύπημα  στη διαδήλώση του ΠΑΜΕ, εν τω  μεταξύ τα  αγροτοδικεία είναι σε πλήρη λειτουργία. Και τώρα αυτό και ποιος ξέρει πόσα άλλα αλλού. Η προσαγωγή στη Λακωνία στελεχών του ΚΚΕ επειδή, άκουσον άκουσον, τόλμησαν να κάνουν αφισοκόλληση για να τιμηθεί σε εκδήλωση στην Αρεόπολη στις 26 Ιούλίου, ο Σωτήρης Πέτρουλας.
Σε ανακοίνωση της η Τ.Ε Λακωνίας του ΚΚΕ επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί «ένδειξη του κλίματος αυταρχισμού που καλλιεργεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και είναι προϊόν των αντεργατικών – αντιλαϊκών μέτρων τόσο των τωρινών όσο και εκείνων που πάρθηκαν από τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Αυτά τα νέα μέτρα φέρνουν όξυνση της καταστολής και του αυταρχισμού.

Καλούμε το λαό σε επαγρύπνηση. Η τρομοκρατία δε θα περάσει. Οι εργαζόμενοι, οι λαϊκοί άνθρωποι της περιοχής, να απαντήσουν με τη μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση του ΚΚΕ για να τιμήσουμε όλοι μαζί το Σωτήρη Πέτρουλα την ερχόμενη Κυριακή στην Αρεόπολη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: