Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Φωτογραφίες από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Ένα ακόμα μεγάλο συλλαλητήριο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ απόψε. Είναι φανερό και σε αυτούς (ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ,ΝΔ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ ) πλέον ότι το ταξικό κίνημα θα αντιπαρατεθεί στις επιδιώξεις τους , μαζικοποιημένο και αποφασισμένο να οικοδομήσει ακόμα περισσότερο το μέτωπο της ανατροπής. Είναι ακόμα πιο σίγουρο ότι οι τριτομνημονιακές δυνάμεις, δε θα περάσουν καθόλου καλά γιατί τα αναχώματα σιγά σιγά ξεσκεπάζονται και δε θα μπορέσουν να κρατήσουν το λαϊκό ποτάμι της οργής που θα συσπειρωθεί στο ΠΑΜΕ κάνοντας τους χειρότερους εφιάλτες τους πραγματικότητα


















3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη συγκέντρωση δεν τη λες... στριμωγμένους σε έναν δρόμο τους βλέπω...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Mπορείς να το διαπιστώσεις από τις φωτογραφίες του 902. Επίτρεψέ μου να μη μπορώ με τη μικρών δυνατοτήτων φωτογραφική μηχανή μου να αποτυπώσω το μέγεθος της συγκέντρωσης.
Εκτός απ΄πο αυτό ανεβα΄ζω και μερικές φωτογραφίες του 902 για να πειστούν κάποιοι "καλόπιστοι"

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα ήταν στριμωγμένοι σε έναν δρόμο.Ήταν τόσοι που ολόκληρη Σταδίου δεν τους χωρούσε.Αν είχες κατέβει στο δρόμο θα το έβλεπες και μόνος σου.Καλή και η ανώνυμη κριτική από τον καναπέ,''ανώνυμε 10:11'', αλλά βλέπεις εσύ άλλο πολιτικό χώρο με συνέπεια, μαζικότητα και μαχητικότητα; Ι.Παπάς.