Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

H "μεγάλη Αριστερά" στελεχώνεται και καθοδηγείται επαρκώς!!!

Για την ποιότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του ανδρός ,που βλέπετε στην εικόνα, δε χρειάζεται εγώ να πω τίποτα απολύτως. Οι ιδέες του και η δράση του είναι απολύτως γνωστές. Άραγε θα έπρεπε να μας εκπλήξει το στοργικό  και συμβουλευτικό ύφος του , όσο και η αγωνία του για την επιτυχία του εγχειρήματος "αριστερή κυβέρνηση πρώτη φορά στην Ελλάδα"; Όχι δα! Τον τελευταίο καιρό πλήθυναν οι επαφές μεταξύ της "Ριζοσπαστικής Αριστεράς", της Εφοπλιστικής Αριστεράς  όσο και της Αριστεράς του ΣΕΒ.
Βρίσκει  λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ τους συμμάχους του. Σκανδαλίδης, Πάγκαλος, Ανδριανόπουλος και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι θα σπεύσουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους. Η Ριζοσπαστική Αριστερά ετοιμάζεται να κυβερνήσει. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ,

Διαβάστε απόσπασμα του άρθρου του στην "Εφημερίδα των Συντακτών"

"Για όσους θέλουν να σκέπτονται λογικά και να μην αναλώνονται σε ευχολόγια και χίμαιρες είναι φανερό πως άνοιξε ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ για την εξουσία. Οπως καθαρό είναι και ποιος –και με τι πολιτικές– του τον άνοιξε. Αυτό που αποτελεί πλέον πραγματικό κίνδυνο είναι οι συνέπειες μιας αποτυχίας της Αριστεράς στην εξουσία. Και η Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής αλλά και κάποιο αργότερα κυβερνητικό σχήμα στη διακυβέρνηση της χώρας, αν αποτύχει, θα οδηγήσει την Ελλάδα στην αγκαλιά του πρωτογονισμού της Ακρας Δεξιάς. Για να το αποφύγουμε, αν είναι αυτό πλέον δυνατόν, πρέπει είτε το σημερινό σχήμα να αλλάξει πολιτική και να υιοθετήσει μια πλατφόρμα ριζικής μείωσης του κράτους, των φόρων και της γραφειοκρατίας είτε να προσπαθήσουμε όλοι ώστε η Αριστερά να μην καταρρεύσει αργότερα."


Και μέσα σε όλα αυτά σπεύδει και ο Παπαδημούλης να κατακρίνει το ΚΚΕ για την αποχώρηση του απο την GUE/NGL, κάνοντας λόγο για ενότητα της αριστεράς σε Ελλάδα και Ευρώπη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: