Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Εκεί που χτίζεται η "μεγάλη Αριστερά'

29 Απριλίου 2014 ο Πάγκαλος λέει:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα τρομοκρατικό, που μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους εναντίον των αντιπάλων του», τόνισε ο πρώην υπουργός και συνέχισε λέγοντας ότι σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα εξετάσει ακόμη και το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα. Είπε δε ότι θα ήταν «ατύχημα» το να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός – και το πιστεύω, διότι έχω εκτίμηση στο μέσο όρο των Ελλήνων – δεν θα υποβάλλει τον εαυτό του σ’ αυτήν την περιπέτεια».
Πηγή: koutipandoras.

4 Ιούνη 2014
Ο Πάγκαλος δεν έφυγε από την Ελλάδα, αλλά στα στούντιο του ΣΚΑΪ αρχίζει το ... προξενιό. Προηγουμένως ο...Σκανδαλίδης  έχει σπεύσει να στρώσει το...τραπέζι μιλώντας για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ 
Και τα τελευταία εναπομείναντα "σκουπίδια" του ΠΑΣΟΚ και τα υπολείμματα της ΔΗΜΑΡ, σπεύδουν να πλαισιώσουν , δε φαντάζομαι ως κομπάρσοι, το θίασο που ανεβάζει το έργο "πρώτη φορά η Αριστερά είναι πρώτο κόμμα στην Ελλάδα" Χα!
Από την άλλη προκλητικά ο Δραγασάκης απειλεί το ΚΚΕ με εξαφάνιση αν δε αλλάξει γραμμή απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα έπρεπε να ξέρει πόσο γελοίες ακούγονται τέτοιου είδους απειλές στα αυτιά των κομμουνιστών. Θα έπρεπε να θυμάται πως αντιμετώπισε το κόμμα τους Αυριανιστές.Έτσι θα αντιμετωπίσουμε και τους νεο-Αυριανιστές.

Πάγκαλος: Πιθανή μελλοντική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, «εγώ βλέπω τα πάντα ανέφερε, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε για τον ΣΥΡΙΖΑ άλλοτε υπόδικοι, άλλοτε στα γουναράδικα και άλλοτε να μας επιτίθενται οι τραμπούκοι του».

Δυνατή θεωρεί ο Θόδωρος Πάγκαλος μια συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ.
Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, «εγώ βλέπω τα πάντα ανέφερε, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε για τον ΣΥΡΙΖΑ άλλοτε υπόδικοι, άλλοτε στα γουναράδικα και άλλοτε να μας επιτίθενται οι τραμπούκοι του». 
Ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξει συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα αλλά όχι να συζητιούνται γελοία θέματα όπως το να μας χαριστεί το μισό χρέος. 
Πάντως ο κ. Πάγκαλος αναγνώρισε ότι κέρδισε στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, «δεν το αρνούμαι» είπε, «αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ μας λεει ότι κέρδισα και ελάτε τώρα να διαλύσουμε την χώρα.»
Πηγή: http://www.skai.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: