Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Όσα ονόματα κι αν ψάξεις…φασίστας είσαι, δεν θ’ αλλάξεις!

Η επιθυμία των αφεντικών είναι διαταγή για τα μαντρόσκυλά τους. Ζήτησαν μια “πιο σοβαρή” Χρυσή Αυγή, που θα παίξει ρόλο στην αναδιαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού και οι χρυσαυγίτες φόρεσαν κουστουμάκια, “σοβαρευτήκαν” και ίδρυσαν την “Εθνική Αυγή”. Όσες φορές κι αν αλλάξουν όνομα, λογότυπο, εμφάνιση οι φασίστες θα είναι πάντα φασίστες: θα έχουν σχέσεις αίματος και τιμής με βιομηχάνους, εφοπλιστές και εργολάβους. Θα είναι εγκληματίες γιατί είναι ναζί. Όπως κι αν πλασάρονται, η νεολαία πρέπει να απομονώσει παντού τη Χρυσή Αυγή και τις “ρεζέρβες” της.

Quiz κομμουνιστικής απελευθέρωσης
«...εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να εξακολουθεί να αυτοαποκαλείται μια ένωση με δημοκρατικές αξίες και αρχές, μια ένωση σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων, δεν μπορεί πλέον να κλείνει τα μάτια στις μαζικές και πρωτοφανείς παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας στην Ελλάδα (…) αν αυτή η κατάσταση γίνει ανεκτή και εξαπλωθεί και σε άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ θα σημάνει τη διάλυση της δημοκρατίας και των κοινωνικών δικαιωμάτων και θα ανοίξει ένα πολύ επικίνδυνο μονοπάτι για την Ευρώπη».
Tip 1: Το κείμενο έχει τελικό αποδέκτη το Ευρωκοινοβούλιο, προκειμένου το Ευρωκοινοβούλιο να τραβήξει το αυτί της ελληνικής κυβέρνησης.
Tip 2: Το κείμενο, καλά διαβάσατε, προσπαθεί να παρουσιάσει την ΕΕ σαν ένωση που τάχα τη διακρίνουν «δημοκρατικές αξίες και αρχές, μια ένωση σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων».
Ποιος το διακινεί;
Α. Η Διεθνής Αμνηστία
Β. Η Ραχήλ Μακρή
Γ. Ο ΣΥΡΙΖΑ
Δ. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Θα μπορούσε να είναι και οι τέσσερις αλλά απάντηση είναι το Δ. Το κείμενο μοιραζόταν από στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ζητούσαν υπογραφές από συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Τρέμε κυβέρνηση, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σού φέρνει το Ευρωκοινοβούλιο.
Πηγή: ΟΔΗΓΗΤΗΣ Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: