Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Για τις απεργιακές συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες εργάτες και εργάτριες, νεολαίους, γυναίκες, μετανάστες, αυτοαπασχολουμένους, συνταξιούχους και φτωχούς αγρότες που μαζικά-μαχητικά-αποφασιστικά, συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα. Εμπιστεύτηκαν ξανά τις ταξικές δυνάμεις, γυρνώντας την πλάτη στους 300 του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού της συγκέντρωσης της Αθήνας, που στήριξαν για μια ακόμα φορά την πολιτική της ανεργίας, της μείωσης των μισθών, των ιδιωτικοποιήσεων, της φτώχειας. Έδωσαν απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, του κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ και των πολιτικών εκπροσώπων τους.
Στην Αθήνα τα ταξικά συνδικάτα από νωρίς το πρωί συγκροτήσαν τα μπλοκ τους και με τις δικές τους συγκεντρώσεις, τα εμβλήματα και τα συνθήματα τους, με ζωντάνια, πορεύτηκαν στους κεντρικούς δρόμους και πλημμύρισαν την πλατεία Συντάγματος που πραγματοποιήθηκε η μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Το ΠΑΜΕ καλεί όλες τις δυνάμεις του, τα συνδικάτα, επιτροπές αγώνα και σωματειακές επιτροπές, αγωνιστικά ψηφοδέλτια, όλους τους εργαζομένους, να κλιμακώσουμε την πάλη. Από αύριο το πρωί στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 11 Μάη για να δυναμώσει η απάντηση και η αντεπίθεση εναντία στα νέα βάρβαρα μετρά που προετοιμάζουν.
Όλοι στην απεργία στις 11 Μάη. Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια, στις 10πμ.
Η Εκτελεστική Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: