Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ (Δε θα γίνει viral…)

  Έχουμε και λέμε.
Στο Ίλιον, σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της τροτσκιστικής γκρούπας «Ξεκίνημα», ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί με διαγραφή 25 μέλη του, μεταξύ αυτών και μια 74χρόνη (!!!!) επειδή στηρίζουν άλλη δημοτική παράταξη απ’ αυτή που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στη Γλυφάδα, επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τη διαγραφή μελών του που συμμετέχουν σε άλλο δημοτικό συνδυασμό που συμμετέχουν επίσης η ΔΗΜΑΡ, οι ΑΝΕΛ κ. α.
Το εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς δεν με ενδιαφέρουν, και τις παραπάνω διαφοροποιήσεις τις θεωρώ απόλυτα φυσιολογικές σ’ ένα κόμμα που «συγκολλητική ουσία» είναι η μάχη για τη κουτάλα και την καρέκλα.
Ρωτώ όμως ο αφελής: 
-->Γιατί κατά κάποιο περίεργο τρόπο, αν στο παραπάνω τίτλο αντί για ΣΥΡΙΖΑ έγραφα ΚΚΕ, θα έβλεπα σίγουρα την ανάρτηση μου στο ps(l)eft.gr, στο tvxs.gr και σε δεκάδες, μη πω εκατοντάδες, άλλα sites, blogs κτλ.;;;
-->Γιατί επιβεβαιωμένες ειδήσεις δεν δημοσιεύονται και δεν σχολιάζονται πουθενά ενώ ψέματα και παπατζιλίκια γίνονται viral;;;

Ρητορικά, προφανώς, τα ερωτήματα…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

satanxmachina

Στα Γιαννιτσά κατέβασαν μία "ανεξάρτητη" παράταξη, η οποιά αργότερα πήρε την στήριξη του Συριζα. Εν τμεταξύ πολλά μέλη και στελέχη του Συριζα είχαν προσχωρήσει στο ηφοδέλτι του "πρώην" ΠΑΣΟΚου. Σύμφωνα με το καταστατικό τους τους αναστείλανε τν κομματική ιδιότητα για έναν χρόνο. παρ' όλα αυτα έχει γίνει ένα τόσο μεγάλο δημόσιο ξεκατίνιασμα, που δεν νομίζω να ξαναγυρίσουν. Εκτός αν είναι τόσο λίγδες... Αλλά από την άλλη είναι τοσο λίγδες, οπότε δεν ξέρω.