Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Χαμογελάστε, είναι πολιτικό!

Mε ένα άκρως εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το νέο  ιστολόγιο της ΚΝΕ, eu.kne.gr
Απολαύστε ορισμένα συνθήματα-ταμπλό.Το άκρως  δηλητηριώδες χιούμορ  εκτός από ευρηματικό, διακρίνεται για την πολιτική ευστοχία.  Ξεχωρίσαμε μερικά συνθήματα. Απολαύστε τα, διαδώστε τα
Επιτρέψτε μας να προηγηθεί αυτό που βλέπετε. Αδυναμίες είναι αυτές τι να κάνουμε;










13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα τι σχέση έχει η ΕΑΑΚ με το ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορώ να καταλάβω. Εμείς λεμε διαγραφή του χρέους αυτοι επαναδιαπραγμάτευση. Αυτοι λενε μέσα στην εε εοκ, εμείς έξω απο εε εοκ. Τα κενά τα συμπληρώνει επομένως η ανάγκη για προεκλογικά πυροτεχνήματα. Καλή επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

ξεχάσατε το σύνθημα: "Το ΚΚΕ στην Εξουσία τη Δευτέρα Παρουσία" και το "Κάλλιο Σαμαράς και Βενιζέλος παρά Τσίπρας και Καμμένος"

Ανώνυμος είπε...

koblexika stalinia piso stis tripes sas

Ανώνυμος είπε...

Στις προηγούμενες εκλογές χάσατε κόσμο με αυτή τη τακτική σας. Τότε επειδή αρνηθήκατε την ενότητα στην πιο κρίσιμη περίοδο για τους έλληνες εργαζόμενους, σήμερα γιατί κάνετε αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, τον συριζα. Μούχλαααα!

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ είπε...

Φοιτητης δεν ειμαι για να πω για τα ΕΑΑΚ. Ωστόσο για το αν πρεπει να σας ξεβρακωνουν ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ κ λιγα σας λενε. Βρωμα ΠΑΣΟΚΙΛΑ κ σαλονια του ΣΕΒ εισαστε αμερικανακια διαχειριστες του καπιταλισμού

πρώην κνίτισσα είπε...

Ψηφίστε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ! Ένας είναι ο εχθρός, ο ΣΥΡΙΖΑ!

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ είπε...

Το πρωην εχει και πολλα μετα.Οπως η Δαμανακη για παραδειγμα.Τωρα αν εσυ εχεις παει στον ΣΥΡΙΖΑ για καλο τοτε καλο βολι σε Βουδούρη αν ψηφιζεις σε περιφερεια πελοποννησου αγαπητη πρωην Κνιτισσα.Παντως για να γνωριζεις μεταλλαγμενη Πασοκουλα εμείς ΚΚΕ καλουμε τον κοσμο να ψηφισει κ τιποτε αλλο.Μονο ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μετράμε ΚΚΕεδες που γίνανε ΠΑΣΟΚ.... Ανδρουλάκης, Δαμνάκη, Ν.Μπίστης, Σκοτεινιώτης. Κοψίδης.... ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ... ΟΛΟΙ όσοι κατέληξαν στο ΠΑΣΟΚ ....ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχει γεμίσει η πολιτική ζωή του τόπου από παλιούς ΚΝΙΤΕΣ που διαχέονται σε όλα τα κόμματα.
Στην παρούσα βουλή οι πρώην ΚΝΙΤΕΣ είναι 97!! και στην ΝΔ , και στο ΠΑΣΟΚ, και στον ΣΥΡΙΖΑ... που τους εκπαιδεύετε; Τι τους λέτε και ύστερα από λίγο καιρό δεν θέλουν να ξανακούσουν για ΚΚΕ; σχολή αντικομμουνισμού το έχετε κάνει.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Βλέπω ότι το πολιτικά εύστοχο χιούμορ της ΚΝΕ έπιασε τόπο, αν κρίνω από την αντίδραση κάποιων.
Επανέρχομαι οσονούπω....

Ανώνυμος είπε...

να δυναμωσει το κκε,κοινοβουλευτισμος και κρατισμος!!αντε για καμια κυβερνηση με την δεξια ;)

xristos είπε...

κλασικα... τραγικοι

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Αμολάτε μια ανώνυμη μπούρδα, έτσι για να βγάλετε τα αντιΚΚΕ αποθυμένα σας και νομίζετε πως κάνατε το "ιδεολογικό σας" καθήκον.
Για τους πικραμένους Συριζαίους που κατηγορούν το ΚΚΕ ότι "στην κρίσιμη περίοδο δεν επιδίωξε την ενότητα", τι να πει κανείς σε αυτό, παρά μόνο ότι αυτοί που το λένε ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ.
Όσο για τα ΕΑΑΚ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους ,είναι κοινό μυστικό ότι σε πάμπολες περιπτώσεις έχουν συμμαχήσει με ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ κλπ σε πολλά εργατικά κέντρα εναντίον του ΠΑΜΕ ή επιδιώκουν καρέκλες η ακόμα συνδιαλέγονται και κάνουν συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες , όπως σε ΔΟΕ ΟΛΜΕ.
Δεν περιμένουμε όλοι όσοι περνούν από τις γραμμές του ΚΚΕ ή της ΚΝΕ να μένουν κιόλας.Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι είμαστε και δρούμε μέσα από τις γραμμές του κόμματος ή της νεολαίας του, είμαστε πιστοί στις αρχές του αγώνα. Καμία ιδιοτέλεια ή προσωπικό όφελος. Καριερίστες , λωποδύτες, διπρόσωπους σας τους χαρίζουμε, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώνεται ο κανόνας της ηθικής και πολιτικής υπεροχής των κομμουνιστών.