Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Στην υπηρεσία του Μάνεση

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ
"Το δικαίωμα στην εργασία και ο παραγωγικός ιστός της χώρας πρέπει να προστατευτούν και πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις, με τη συμπεριφορά τους, να βοηθήσουν τη μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας"

Η ΔΗΜ.ΑΡ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

«Το υπουργειο Απασχόλης και Κοινωνικής Προστασίας οφείλει να συμβάλει αποφασιστικά ώστε να υπάρξει άμεση λύση, το εργοστάσιο να επαναλειτουργήσει και οι εργαζόμενοι να μην βρίσκονται σε εσωτερική αντιπαράθεση», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Χαλυβουργία, και κάνει λόγο για εξελίξεις «που αποκτούν δραματικό χαρακτήρα».
«Η όξυνση της κατάστασης, η οποία τροφοδοτείται με την παρουσία των ΜΑΤ, συνιστά μια αρνητική εικόνα σε περίοδο που τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας απαιτούν ευρύτερες συναινέσεις και συνεννοήσεις. Πρέπει να υπάρξει λύση», αναφέρει η ΔΗΜΑΡ.
Πηγή:www.capital.gr


MΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ
(από  protothema.gr)

Το εργοστάσιο Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο άνοιξε τα ξημερώματα, στις 05:30, έπειτα από εντολή της εισαγγελίας και την παρέμβαση της αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες με παρέμβασή του το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε σαφείς οδηγίες για την εφαρμογή του νόμου.  
«Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό» επισημαίνουν συνεργάτες του πρωθυπουργού. Όπως αποδεικνύεται από τις εξελίξεις η πολιτική πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά ήταν καθοριστική για να ανοίξει το εργοστάσιο της Χαλυβουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: