Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Παραπλάνηση, ψέμα, ξετσιπωσιά....

Tέτοια και τόση ξετσιπωσιά μόνο από οπορτουνιστές μπορεί κανείς να περιμένει.
Διαβάζεις και δεν πιστεύεις στα μάτια σου.
Θεωρούν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.
Εννοούν να μας θεωρούν τουλάχιστο @#$%κες.
Πόσες μέρες πέρασαν που όλοι μαζί ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, ένα μνημόνιο που  προβλέπει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες όλα τα μέτρα που θα ψηφιστούν τα επόμενα χρόνια. 
Ένα μνημόνιο που αναφέρει ρητά πως για ότι εισάγετε για ψήφιση στη Βουλή , πρέπει να συμφωνούν και  "οι θεσμοί".
Στην ουσία δηλαδή το πρόγραμμα διακυβέρνησης είναι ίδιο για όλους. Δεν έχουν πλέον απολύτως καμιά διαφορά. 
Είναι έκδηλη λοιπόν  η προσπάθεια τους να υψώσουν , να αναβιώσουν  αν θέλετε, τεχνητά διλήμματα , που σε περασμένες εποχές  λειτουργούσαν, σήμερα όμως μοιάζουν κωμικά στιγμιότυπα κακοσκηνοθετημένου σήριαλ.
Πλέον ο ιστορικός και ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός, οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα και η ανάγκη τους να διαιωνίσουν την εξουσία τους είναι μεγάλη. Στήνουν και στήνουν  κόμματα-αναχώματα , ψευτοσυγκρούσεις, με στόχο να περιορίσουν το ποτάμι που φουσκώνει....
Φρούδες ελπίδες....
Είναι σίγουρο πως το δίκιο σύντομα θα διεκδικηθεί στους δρόμους .
Είναι ακόμα πιο σίγουρο ότι το κύρος του ΚΚΕ στην εργατική τάξη, στους εργαζόμενους μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο...Η καθημερινή του δικαίωση έχει ήδη δημιουργήσει την αίσθηση ότι "το μόνο το ΚΚΕ ξέρει τι λέει και λέει τα πράγματα όπως είναι". Το επόμενο βήμα αργά η γρήγορα θα έρθει....
Είναι βέβαιο πια πως όταν χρειαστεί θα αναλάβει τις  ιστορικές ευθύνες που του αναλογούν και θα οδηγήσει την εργατική τάξη στην εξουσία, βάζοντας οριστικό τέλος σε αυτό το ατελείωτο δράμα της εργατικής τάξης, των εργαζόμενων, του λαού μας γενικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: