Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Πού πας ρε Καραμήτρο!!!!


Με αυτό το σκίτσο από το σημερινό ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, αποδίδεται η  όλη πολιτική πραγματικότητα, με τον πλέον εύστοχο τρόπο.
 Όλες αυτές τις μέρες που το ιστολόγιο μας υπολειτούργησε , για λόγους ανωτέρας βίας, αλλά και υγείας, είδαμε να στήνεται με τον πλέον άθλιο τρόπο το σκηνικό του 2012. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Δεν ξέρω αν είναι και δική σας εντύπωση , αλλά αυτή τη φορά άρχισε άλλου είδους πλαγιοκόπηση των ψηφοφόρων του ΚΚΕ. Ξεχάστηκε το περίφημο "το ΚΚΕ δε θέλει να κυβερνήσει". 'Εχουμε πλέον αναβίωση του συνθήματος περί "κυβέρνησης της αριστεράς" στη χυδαιότερη μορφή της.
Συγκεκριμένα, σε μια συζήτηση ατόμων που υποτίθεται πως ... "ταλαντεύονται" ανάμεσα σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκε το εξής επιχείρημα: "Κοιτάξτε η δεξιά ενώνεται και άρχισε την κινδυνολογία. Βάλτε κι εσείς ένα χεράκι να φύγουν. Ενωθείτε επιτέλους όλοι οι αριστεροί να τους διώξουμε. Αν και αυτή τη φορά δε φύγουν , καήκαμε". Δεν ξέρω κατά πόσο όλο αυτό είναι σχέδιο εκβιασμού των ψηφοφόρων του ΚΚΕ ή μια στιγμή "έμπνευσης" των συγκεκριμένων "ταλαντευόμενων" ψηφοφόρων,όμως ή όλη ιστορία μοιάζει να είναι βγαλμένη από τις εκλογές του 1981. όταν το ΠΑΣΟΚ με το περίφημο σύνθημα "να φύγει η δεξιά" κατάφερε να εγκλωβίσει  πολύ κόσμο.
Όπως και να έχει το ζήτημα ας μην τους κάνουμε τη χάρη. Σε τέτοιους "ταλαντευόμενους", που τις περισσότερες φορές είναι στημένοι, δε δίνουμε βήμα.Είμαστε αρκετά έμπειροι για να ξεχωρίζουμε τον πραγματικό προβληματισμό, από την πλαγιοκόπηση. 
Στην τελευταία περίπτωση, βρεγμένη σανίδα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: