Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Απαράδεκτα υπονοούμενα σε βάρος μελών ΚΝΕ από το Star


 Σε απαράδεκτα υπονοούμενα σεξιστικού τύπου  σε βάρος μελών της ΚΝΕ προχώρησε το κανάλι STAR  σε ρεπορτάζ του για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου,  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου 15/11 
Δείτε το βίντεο.
Προφανώς και ενοχλήθηκαν από την όλο και  πιο δυναμική παρουσία της ΚΝΕ και του Μ.Α.Σ χρόνο με το χρόνο. Αυτό φάνηκε και από τα αποτελέσματα των περασμένων φοιτητικών εκλογών αλλά και από τις κινητοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη σε Γυμνάσια , Λύκεια , ΑΕΙ και ΤΕΙ. Ανησυχούν οι αστοί γιατί  το δόγμα "νόμος και τάξη" στους χώρους της Ανώτατης εκπαίδευσης , όχι απλά δε θα περάσει αλλά θα γυρίσει μπούμπεραγκ. Θα συσπειρώσει ακόμα περισσότερο τους φοιτητές στο Μ.Α.Σ. Ήδη βλέπουν να πραγματώνεται ο χειρότερος εφιάλτης τους.
Στα πλαίσια αυτά λοιπόν  έχουν ξαμολύσει πάλι τα ΜΜΕ στο ρόλο που ξέρουν καλά.  Προφανώς στους συγκεκριμένους δημοσιογράφους του STAR ο χώρος που βρέθηκαν να κάνουν το ρεπορτάζ να μην τους λέει και πολλά. ΄Εκαναν λοιπόν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Ρεπορτάζ και κριτική επιπέδου κλαμπ παραλιακής.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά με μπούρκα συντρόφισσες!μη θίγονται και τα ήθη τους...

Ανώνυμος είπε...

Απαπα μετά θα είναι η τζιχαντιστριες. .......

Δεν βγάζεις άκρη

Ανώνυμος είπε...

Η=οι