Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Οι μαθητές συνεχίζουν πιο δυναμικά και πιο οργανωμένοι

Την Πέμπτη 6 Νοέμβρη ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ στις 12.00 στα Προπύλαια!
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!
Στις 3 Nοέμβρη δώσαμε μία ακόμα μεγάλη απάντηση σε όλη την Ελλάδα!
Συνεχίζουμε πιο δυναμικά και πιο οργανωμένα!
Να γίνουμε περισσότεροι!
Μετά το κάλεσμα των 15μελών, 5μελών και των Συντονιστικών Αγώνα Σχολείων, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες μαθητικά συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα με τη συμμετοχή χιλιάδων μαθητών!
Αθήνα, Ν. Ηράκλειο, Άγιοι Ανάργυροι, Πειραιάς, Πέραμα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λαμία, Ηράκλειο, Ξάνθη, Βέροια, Άρτα, Βόλος, Καρδίτσα, Λευκάδα, Κιλκίς και σε άλλες πόλεις ακούστηκε δυνατά η δική μας φωνή!
Θέλουμε ένα σχολείο που θα μας μορφώνει και δεν θα μας εξοντώνει, που δεν θα κοιτάει τους γονείς μας στην τσέπη, αλλά θα δίνει ολόπλευρη μόρφωση σε όλα τα παιδιά.
Το σχολείο που έχει ετοιμάσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι κυβερνήσεις που την στηρίζουν, έχει κάνει την παιδεία εμπόρευμα, μοιράζει σκόρπιες γνώσεις και δεξιότητες ανάλογα με αυτά που θέλουν να μαθαίνουμε για να είμαστε, όπως οι ίδιοι λένε, φτηνοί, ευέλικτοι εργαζόμενοι με το κεφάλι σκυφτό.
Ως εδώ! Δεν θα ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση!
Την Πέμπτη 6 Νοέμβρη
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
στις 12.00 στα Προπύλαια!
Τα νέα μας μαθητικά συμβούλια να μπουνε μπροστά και να οργανώσουν τον αγώνα σε κάθε σχολείο!
Συγκροτούμε συντονιστικά σε κάθε περιοχή και δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας με κινητοποιήσεις, κλεισίματα δρόμων, οργάνωση εξορμήσεων σε γειτονιές για να κάνουμε γνωστά τα αιτήματά μας, μαθητικές συναυλίες, συνεντεύξεις τύπου.
Μαθητές από σχολεία της Αθήνας και του Πειραιά
Πηγή:mathites.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: