Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Θα ψηφίζατε ποτέ το δήμιο σας επειδή ισχυρίζεται πως είναι ... ανεξάρτητος;

H  παρακάτω ανακοίνωση που έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυσδρομείο του blog από το Σύλλογο Εκπ/ών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης "Γ. Σεφέρης" , θεωρώ ότι αφορά όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και όχι μόνο. Βλέπετε αυτοί  οι ακραιφνείς εκσυγχρονιστές ΠΑΣΟΚάνθρωποι ή ΔΑΚίτες , σήμερα προσπαθούν να κρυφτούν , λες και δεν  γνωριζόμαστε πια σε αυτό τον τόπο, και να υποδυθούν ρόλους  ανεξάρτητου, αγωνιστή, αγανακτισμένου, αδικημένου από τη "μνημονιακή πολιτική". 
Αλλά καλύτερα διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου "Γ.Σεφέρης"

Κάποιοι σήμερα θα σου πούνε ότι είναι δήθεν ... «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ». Και θα επιχειρήσουν να σου κρύψουν ότι είναι το παλιό γνωστό ΠΑΣΟΚ της κυβερνητικής οσφυοκαμψίας. Ή η κυβερνητική ΔΑΚΕ. Γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος που τους έμεινε πια για να επιχειρήσουν να σε κοροϊδέψουν. Όμως (δυστυχώς γι  αυτούς), είμαστε όλοι γνωστοί.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ» ΕΙΝΑΙ :
Ø  Αυτοί που πάντα ταυτίστηκαν με την όποια κυβερνητική πολιτική. Αυτή την πολιτική που σου έκοψε το μισθό, τη σύνταξη, τα φάρμακα, την περίθαλψη. Που έφερε το «Νέο Σχολείο» της ημιμάθειας, της κατάρτισης και των δεξιοτήτων, της αξιολόγησης και των απολύσεων.
Ø  Είναι αυτοί που μέχρι το 2009 είχαν το Σύλλογο στο «γύψο». Ανύπαρκτο, αδρανή και παγωμένο. Υποχείριο της κυβερνητικής πολιτικής και της διοίκησης. 
Ø  Είναι αυτοί που έχουν τη ΔΟΕ υποτονική και συμβιβασμένη – υπηρέτη της κυβερνητικής πολιτικής.
Ø  Είναι αυτοί που ούτε καν έβαλαν την υπογραφή τους στα κείμενα του συλλόγου και της ΔΟΕ ενάντια στην αξιολόγηση. Δηλαδή στα κείμενα που υπέγραψε το 97% των συναδέλφων. Είναι δηλαδή το 3% των πρόθυμων αξιολογητών, που έσπευσαν να ... «επιμορφωθούν εξ΄ αποστάσεως».
Ø  Είναι αυτοί που εξαφανίζουν από τα σχολεία τα e-mailς  με τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Όχι μόνο αυτά που αφορούν τις κινητοποιήσεις, αλλά ακόμα κι αυτά που αφορούν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, στην αιμοδοσία ή στην συλλογή τροφίμων για τη σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά.
Ø  Είναι αυτοί που εμπόδιζαν τους Συλλόγους διδασκόντων να συνεδριάσουν και να πάρουν αποφάσεις ενάντια στην αξιολόγηση. Αυτοί που εκφοβίζουν κι απειλούν. Αυτοί που πλαστογραφούν τα πρακτικά των συνεδριάσεων.
Ø  Είναι αυτοί που έκαναν αυθαίρετες συμπτύξεις τμημάτων και μετακινήσεις μαθητών, που οδήγησαν σε μετακινήσεις συναδέλφων.
Ø  Είναι αυτοί που σου είπαν κάποτε ότι «εμάς δε μας πιάνει το ασφαλιστικό», ότι «με το ενιαίο μισθολόγιο θα έχουμε αύξηση των μισθών», ότι «δε μας πιάνει εμάς η αύξηση των ορίων ηλικίας», κ.ά.
Ø  Είναι αυτοί που και σήμερα σου λένε ψέμματα : «δεν υπάρχει για τους εκπαιδευτικούς το 15% για την αξιολόγηση».
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ
ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ø ΓΙΑ Δ.Σ.
Ø ΓΙΑ ΠΥΣΠΕ-ΑΠΥΣΠΕ-ΚΥΣΠΕ ΣΤΙΣ 5/11

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: