Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Συμβολισμοί!

Δυο κορυφαία γεγονότα έγιναν φέτος στην Ακρόπολη.

ΑΥΤΟ



ΚΑΙ   ΑΥΤΟ


Φυσικά θυμάστε πόσο λοιδωρήθηκε το ΚΚΕ για μέρες απο όλα μα όλα τα κόμματα. Η πρώτη ήταν πράξη λεβεντιάς. Εξάλλου οι κομμουνιστές τίμησαν και τιμούν αυτόν τον τόπο με τους αγώνες τους.
Η δεύτερη ήταν πράξη αντίστοιχη εκείνης του Δεκεμβρη του 1944, όταν οι Άγγλοι από την Ακρόπολη πολυβολούσαν τον ξεσηκωμένο λαό της Αθήνας ενάντια στους νέους κατακτητές , Άγγλους. Και τότε και τώρα ένα όνομα. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Και ένας στόχος. Η εκμηδένιση της λαϊκής αντίστασης. Η υποταγή της Ελλάδας στους αποικιοκράτες. Η παράδοση του λαού σιδηροδέσμιου στα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών .




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο ...Αλή Πασάς θα μας σώσει!!!
Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ανακάλυψη του θησαυρού του Αλή Πασά στα Τρίκαλα
Με την βεβαιότητα του Ελληνοαυστραυλού χρυσοθήρα ότι σε έκταση στο Δ.Δ. Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Βασιλικής, υπάρχει η …Τράπεζα του Αλή Πασά και «φορτωμένη» με χρυσό που θα σώσει άνετα την οικονομία της Ελλάδας και θα ξεχρεωθούν όλα τα δάνεια, ...ξεκίνησαν σήμερα και υπό καταρρακτώδη βροχή , οι εργασίες της αναζήτησης.
Το γεωτρύπανο, δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο και άρχισαν να καταφθάνουν --->>>
φορτηγά με άμμο για να δώσουν πρόσβαση στην πλαγιά όπου υποτίθεται ότι ξεκινά υπόγειο τούνελ που φτάνει στην κορυφή του λόφου και σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων.
Πλήθος κόσμου, άρχισε από το πρωί να συρρέει στο σημείο για να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα και αδιαφορώντας για τις καιρικές συνθήκες και οι απόψεις διίστανται σχετικά με το αν υπάρχει θησαυρός.
Κρυφή ελπίδα όλων να δικαιωθεί ο χρυσοθήρας και να …σωθεί η χώρα.
Το γεωτρύπανο μέχρι αύριο το αργότερο, θα έχει δημιουργήσει την τομή στο έδαφος μέσα από την οποία θα περάσει η κάμερα που θα κινηματογραφήσει τον χώρο.
«Θα έχουμε καλά νέα αύριο το αργότερο και θα πανηγυρίζουμε», δηλώνει και ο πρώην Δήμαρχος Μαλακασίου Χρήστος Μαλακασιώτης, υπεύθυνος του γεωτρύπανου…
ΠΗΓΗ
Αναρτήθηκε από ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ στις 10/14/2010 07:56:00 μμ
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Η ΞΥΠΝΑΜΕ Η .....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΑΣ.

14 Οκτωβρίου 2010 9:09 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο askordoulakos

ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΩΣ...ΒΕΒΗΛΩΤΕΣ ΤΟΥ.


ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ"; ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, Ω ΑΘΛΙΟΙ ΚΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΥΔΑΤΑ, ΜΝΗΜΕΙΑ, ΑΚΤΕΣ, ΒΟΥΝΑ ΚΛΠ).


ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΡΑΤΟΣ, ΔΝΤ ΚΛΠ)ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠ' ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (άρθρο 966 του Αστικού Κώδικα) ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΠΧ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ, ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΣΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΚΛΠ), ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ "ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...


Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠ' ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ" ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΑΠ' ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!


ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΠΤΕ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ-ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΠΤΕ ΜΝΗΜΕΙΟ (ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΔΕΛΦΟΙ, ΔΩΔΩΝΗ), Η ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.


ΚΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΑΛΑΛΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΕΒΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

sosat είπε...

http://tasosnastos.blogspot.com/2010/10/blog-post_15.html