Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Αx! ρε Πελετίδη φωτιές που τους έχεις ανάψει!!!

To βρήκα στο διαδίκτυο και δεν άντεξα  τον πειρασμό να το μοιραστώ μαζί  σας. Μιλάει για τον Δήμαρχο Πάτρας, ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της ΡΑΠ  (ΣΥΡΙΖΑ)  , Ηλίας Γρηγόρης.
Δε θα  σχολιάσω  αυτά που λέει, δεν αξίζει τον κόπο,πραγματικά. Διαβάστε και αν έχετε υπομονή, εγώ δεν είχα, ακούστε όσα είπε ο εν λόγω κύριος στο ΣΥΡΙΖΟφωνο. Καλό κουράγιο...
Α, ρε σύντροφε φωτιές που τους  έχεις ανάψει!!!!



Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «είναι η δεύτερη φορά που γίνεται «Talk Show» και «One Man Show» στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η πρότασή μου, να μιλήσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι πρώτα ώστε να ακουστούν οι απόψεις τους, απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Βγαίνει ο Δήμαρχος και μιλά για 35 λεπτά ως Φιντέλ Κάστρο, μετά οι φορείς από πέντε λεπτά και μετά οι δημοτικοί σύμβουλοι μόνο για τρία λεπτά, όταν είχαμε μείνει στη συνεδρίαση τρεις και ο κούκος. Απαξιώνουν το δημοτικό συμβούλιο με αυτόν τον τρόπο. Όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο Πελετίδης όλα αυτά τα κατήγγειλε. Τώρα που είναι στο «γάιδαρο καβάλα», τα αγνοεί όλα.
Τρέχουν δέκα προγράμματα ΕΣΠΑ και η Δημοτική Αρχή δεν έχει κάνει τίποτα. Στην εισήγηση του Δημάρχου, στην οποία υπάρχουν απόψεις της ΡΑΠ για τα ανταποδοτικά τέλη για τους ανέργους, αγνόησε το παράλληλο πρόγραμμα, που αναμορφώνει και τον Καλλικράτη. Όλα αυτά παραμελήθηκαν. Το μόνο που ενδιέφερε τον Πελετίδη ήταν να καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι δεν έχει καμία αναπτυξιακή πρόταση για το Δήμο Πατρέων. Ο Πελετίδης -κακά τα ψέματα-, κάθε μέρα αποδεικνύεται ότι είναι ένα κακό κακέκτυπο του ΚΚΕ. Έχουν αντιγράψει το πρόγραμμα του ΚΚΕ και ο Πελετίδης έχει μπερδέψει τους ρόλους».
Ενώ, συμπλήρωσε, «η Πάτρα πρέπει να διεκδικήσει, αλλά πρέπει πρώτα να δει τα του οίκου της. Φρόντισε (σ.σ. αναφέρεται στον κ. Πελετίδη) να πάρεις τους 35 απολυμένους μουσικούς που τους κοροϊδεύεις 18 μήνες. Προεκλογικά τους πιλάτευε και σήμερα τους έχει στο δρόμο. Δεν μπορεί στο μυαλό του Πελετίδη όλοι οι τοπικοί επιχειρηματίες, να υπονοείται ότι είναι ο Ροκφέλερ και ο Σώρρος.
Να μπει μπροστά ως Δήμαρχος να πιέσει και να καταπιέσει την Κυβέρνηση, αλλά να έχουμε ένα πρόγραμμα διεκδικήσεων που να πατάει στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: