Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

H συνέντευξη της Αλέκας Παπαρήγα στο "Καλημέρα Ελλάδα"


Πρώτα πρώτα συγγνώμη για τα  προβλήματα στο  video.  Η συνέντευξη της Αλέκας είναι τηλεφωνική  οπότε αυτό σώζει κάπως την κατάσταση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tι έγινε ρε σεις.Πολλούς ακομμάτιστους αγανακτισμενους , ΕΑΑΚιτες είδα απόψε στο Σύνταγμα που έβριζαν την περιφρούρηση της πορείας που επιχείρησε πάει Ομόνοια από τους Στύλους του Ολυμπίου Διος! Οπορτουνιστικά παλιόσκυλα!

Ανώνυμος είπε...

και δεν εμειναν μονο στο βρισιδι,αλλα περασαν και σε ριψη 1-2 μπουκαλιων και παρτυ ασφαλιτων κλπ κλπ...οι αστοι τρομαξανε και καστρα φτιαξανε που λεει ενα ασμα...ο λαος πρεπει να απομονωσει αυτα τα παρασιτικα στοιχεια-αναχωματα της αστικης ταξης και να ειναι αυριο στην ομονοια...και οπως αποδειχθηκε ο λαος δεν ειναι μαλακας,υπηρχαν αλλοι τοσοι στην αρχη που χειροκροτουσαν την πορεια του παμε...οταν ο λαος ξυπνησει,η νικη θα ειναι δικη μας!!!

Ανώνυμος είπε...

το πρόβλημα είναι ότι λείπει η επαναστατική πρωτοπορία της εργατικής τάξης -μπιλ.

Ανώνυμος είπε...

καλά η γγ της κε ντου κκε πως ξέςρει τι σκέφτονται οι στρατιωτικοί,φαίνεται ότι εκδημοκρατίζεται ο κατασταλτικός μηχανισμός της αστικής τάξης-μπιλ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

΄Ωστε δεν μπορείς να διακρίνεις την επαναστατική πρωτοπορία της εργατικής τάξης; Χμ! Αν σου πως ότι είναι το ΚΚΕ θα το πιστέψεις;
Όσον αφορά αυτα περί στρατιωτικών,ακούσε σε παρακαλώ ξανά προσεχτικά αυτά που είπε. Είμαι σίγουρος πως θα καταλάβεις τι εννοώ.

Ανώνυμος είπε...

δυσκολεύομαι όταν έχω δει υπεράσπιση περεστρόϊκας ,συνασπισμούς, οικουμενικές κυβερνήσεις,κλπ να πιστέψω ότι αυτό που επικαλείται το κόμμα σου είναι η προλεταριακή επανάσταση παρόλη τη φρασεολογία περί κοινωνικοποίησης και ζητήματος εξουσίας.
όσον αφορά τους στρατιωτικούς είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν όλα αυτά σχέση με τη λογική του εκδημοκρατισμού των ενόπλων δυνάμεων;-μπιλ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Βάζεις ζητήματα στρατηγικής και τακτικής του ΚΚΕ σε μια ορισμένη ιστορική περίοδο. Κάνε λίγη υπομονή.Θα ζητηθούν όλα στην κατάλληλη στιγμή.
Υπάρχει όμως κάτι που δυσκολεύει κι εμένα. Η κριτική του ΚΚΕ από αριστερά , από δυνάμεις που τις βοήθησε το σύστημα να υπάρξουν πολιτικά για να σταθούνν απέναντι στο ΚΚΕ.
Όσον αφορά τους στρατιωτικούς προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς κόλλημα έχεις.