Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

΄Οταν ο αντισοσιαλισμός , ο αντικομμουνισμός και τα άθλια ψέματα, δικαιολογούσαν εκτελέσεις και εξορίες κομμουνιστών.

Λίγα λόγια για αρχή....
Το συγκεκριμένο "περιοδικό" μαζί με άλλα  παρόμοιου ύφους και προσανατολισμού, διασώθηκε ,κυριολεκτικά, από ττην ΠΑΣΟκική μανία κατστροφής , την εποχή που καίγονταν οι φάκελοι. Θεώρησα ότι δεν έπρεπε να χαθεί όλος αυτός ο  χυδαίος αντικομμουνιστικός "πλούτος". Έτσι λοιπόν  πήρα όλα όσα βρήκα στη βιβλιοθήκη. Από αυτή τη διάσωση  τότε  βγήκε και πολιτικό λαβράκι.  Ανακάλυψα , σε περιοδικό της Χούντας, να αρθρογραφεί ένθερμος υποστηρικτής της, γνωστό στέλεχος του  ΠΑΣΟΚ  στην περιοχή, αυριανιστικού στυλ. Τη συνέχεια φανταστείτε τη....
Στο δια ταύτα....Δείτε την πρώτη σελίδα.Νομίζω πως δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας.
Κοιτάξτε κάτω δεξιά την εικόνα. Η ημερομηνία έκδοσης του συγκεκριμένου περιοδικού  είναι: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ  1951, λίγους μήνες πριν την εκτέλεση Μπελογιάννη και ενώ τα εκτελεστικά αποσπάσματα δούλευαν με εντατικούς ρυθμούς και οι τόποι εξορίας ήταν γεμάτοι κομμουνιστές.
Ο υπέρτιτλος του άρθρου , το οποίο παρατίθεται σκαναρισμένο είναι:
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-Εκκαθαρίσεις-"Ομολογίαι"- Στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
Ο τίτλος: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ" ΧΩΡΕΣ.
Φαντάζομαι δε χρειάζεται να πω άλλα για το περιεχόμενο του "άρθρου". Αν έχετε κουράγιο διαβάστε. Σας προτείνω να σταθείτε στην τελευταία σελίδα. ένα πραγμα μόνο να έχω να επισημάνω. 
Σε τίποτα δε διαφέρει  η διαστρέβλωση, που ακόμα και σήμερα γίνεται από πολλούς "αριστερούς"μετανοημένους" ή μη για ότι έχει σχέση με το σοσιαλισμό που οικοδομήκε. Η επιχειρηματολογία είναι σχεδόν ίδια με αυτά που αναφέρονται εδώ από  τα φασιστικά καθάρματα-δολοφόνους, που χρησιμοποίησαν πλήθος τέτοιων δημοσιευμάτων ως άλλοθι για να εκτελούν ή να στέλνουν στις εξορίες , χιλιάδες κομμουνιστές και κομμουνίστριες.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΥΣ" Ή ΌΧΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΝΑ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΌ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ  ΤΙΣ ΕΚΕΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΥΠΟΦΕΡΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...



.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: