Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Τον ΠΑΣΟΚο και αν τον ξεπλένεις , το σαπούνι σου χαλάς Νο2


Μια ζωή ίδιοι ήταν και είναι. Μια ζωή τα εύκολα θύματα-ψηφοφόροι πείθονται πως αυτή τη φορά δε θα είναι τόσο ΠΑΣΟΚος , θα αλλάξει , θα  στρίψει και λίγο αριστερά , λίγο πιο δημοκρατικά. Κάθε φορά ό ίδιος εκβιασμός προεκλογικά . Να ψηφιστούν οι "δημοκρατικές δυνάμεις" για να φύγει ο δεξιός. Κλαίνε , οδύρονται, χτυπιούνται , καταριούνται το ΚΚΕ που "κάνει πλάτες στη δεξιά" και μόλις γίνει η δουλειά τους , ως κλασικοί πολιτικοί απατεώνες , κάνουν αυτό που ξέρουν καλά.

Διαβάστε ....

Αναδημοσίευση τμήματος άρθρου από 902.gr

«Λάμπουν» πριν καλά καλά αναλάβουν καθήκοντα οι «προοδευτικές υποψηφιότητες» που στήριξαν στις πρόσφατες τοπικές εκλογές ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές δυνάμεις.

Ηδη ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας έσπευσε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, λέγοντας αμέσως μετά τη συνάντηση ότι «ζήτησα να συμμετέχω στο νέο συντονιστικό όργανο το οποίο γίνεται για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της Περιφέρειας στη σύνδεση με την κυβέρνηση και τους θεσμούς, κάτι το οποίο είχε διαταραχθεί».

Ο δεύτερος αναγνώρισε σε συνέντευξή του το πόσο «βελτιώθηκε» η κατάσταση με τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας επί δημαρχίας Μπακογιάννη και, δείχνοντας τα ...νύχια του απέναντι στους εργαζόμενους και στον λαό της πόλης, είπε ότι «υπάρχει νομοθεσία, με συγκεκριμένους κανόνες που πρέπει να τηρούνται ευλαβικά».

 

Μια χαρά σας  έφτυσαν κατάμουτρα,  αφού πρώτα σας κορόιδεψαν για μια ακόμη φορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: