Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Τσακαλωτιάδα...


Και είπεν ο κύριος ... Τσακαλώτος στις 7 Ιουνίου 2019
«Ο δικός σας κόσμος και ο δικός μας κόσμος θα υποφέρει από μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αν, ο μη γένοιτο, κερδίσει η Νέα Δημοκρατία. Πολλές φορές έχει κάνει το λάθος το ΚΚΕ, πολλές φορές έχει κάνει το λάθος και η Αριστερά. Δεν είμαστε στις συνθήκες που ηγεμονεύει ο νεοφιλελευθερισμός, κυριαρχεί ο νεοφιλελευθερισμός, αλλά δεν είναι άτρωτος στην αντίδραση των λαϊκών και μεσαίων στρωμάτων που φοβούνται και την Κεντροδεξιά -πόσο μάλλον την άκρα δεξιά. Γι' αυτό εμείς καλούμε το ΚΚΕ και τους ψηφοφόρους του ή να αλλάξετε τη γραμμή και να μπορέσουμε μαζί να αντιμετωπίσουμε τον φόβο ή να μη σας ψηφίσουν»

Και σκέφτηκαν οι ψηφοφόροι....
Ρε λες  να έχει δίκιο; ... Μα , ναι το ΚΚΕ πάντα έκανε λάθη, πάντα στήριζε τη δεξιά...Το "βρώμικο 89" ας πούμε, ... τα ντολμαδάκια της Μαρίκας....Εδώ βγήκαμε από τα μνημόνια και το ΚΚΕ αντί να βάλει πλάτη φωνάζει,διαμαρτύρεται και στρώνει το δρόμο για τη δεξιά...
 Ψήφισαν λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ για να μην έρθει η δεξιά , για να τιμωρήσουν και το ΚΚΕ που δε βοηθάει να μείνει η ... "αριστερά" στην κυβέρνηση...
Η δουλειά έγινε ο νεοδικομματισμός πάνω από 70% και το ΚΚΕ "κολλημένο" στο 5% , έτσι για να τιμωρηθεί!!!

15 Ιουλίου , 2019, μια βδομάδα μετά τις εκλογές...
Η είδηση σκάει σαν βόμβα  που λένε και οι δημοσιογράφοι....
Ο αριστερός υπουργός Τσακαλώτος, ο επικεφαλής της κίνησης των 53 , της αριστερής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζεται να αλώσει, να βαράει το νταούλι και να χορεύουν οι αγορές, να διαλύσει, να αλλάξει τη φυσιογνωμία , να χαστουκίσει μέχρι λιποθυμίας τους  καπιταλιστές του ΔΝΤ.
Τέτοιες  ...ακίες θα αραδιάσουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και σαν κλασικοί ...ακες θα τις πιστέψουν οι δυσαρεστημένοι πρώην ψηφοφόροι του ΚΚΕ.Μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι θα καταπιούν αμάσητη τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ. Εδώ κατάπιαν το 3ο και βαρβαρότερο μνημόνιο, στην περίπτωση-ξεφτίλα Τσακαλώτου -ΔΝΤ θα κολλήσουν.
Υ.Γ. Επειδή ανήκω στους παρά 408 ,300.000 ψηφοφόρους του ΚΚΕ, δε μπορείτε να φαναταστείτε πόσο περήφανος νιώθω για το κόμμα μου, για τους συντρόφους , τους οπάδούς, τους ψηφοφόρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: