Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Οι αγρότες της Αργολίδας στους δρόμους


Συλλαλητήριο από τους αγρότες κια τους κτηνοτρόφους της Αργολίδας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Γενάρη στις 12.30 το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Άργους - Ναυπλίου, στο ύψος της πλάστιγγας στη Δαλαμανάρα. 
Σε ανακοίνωση του ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Αργολίδας ανάμεσα στα άλλα τονίζει:
"Ο αγώνας που κάνουμε είναι αγώνας επιβίωσης. Είναι μονόδρομος για εμάς τους μικρομεσαίους αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς να στήσουμε ένα ισχυρό μπλόκο ενάντια στην πολιτική που μας ξεκληρίζει, μας πετάει από τα χωράφια μας και τα κοπάδια μας......
Ο αγώνας μας πρέπει να είναι κοινός με ολόκληρη την εργατικής τάξη και τους αυτοαπασχολούμενους. Οι εργατοϋπάλληλοι, η μικρομεσαία αγροτιά, οι αυτοαπασχολούμενοι πρέπει να αναπτύξουμε κοινούς στόχους και αλληλεγγύη. Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να πετυχαίνουν την υποστήριξη του ενός με του άλλου. Έχουμε καθήκον να ανατρέψουμε αυτήν τη βαρβαρότητα και να παλέψουμε για μια οικονομία που στο στόχαστρο της θα έχει την ικανοποίηση όλων των αναγκών του λαού, που θα απαλλαγούμε από το ζυγό, την εξουσία των μονοπωλίων και της ΕΕ.
Συντονιζόμαστε με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και τους άλλους νομούς, που βγάζουν τα τρακτέρ στο δρόμο κάνοντας μπλόκο στην πολιτική του ξεκληρίσματος, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη."
Ολόκληρη την ανακοίνωση διαβάστε τη εδώ 
Τα τρακτέρ παραμένουν  στην Άργους-Ναυπλίου , καλώντας τους αγρ'ότες του νομού να πυκνώσουν τις γραμμές του αγώνα.








Δεν υπάρχουν σχόλια: