Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Βρώμικος αντικομμουνισμός δια χειρός Μαραντζίδη (ΣΥΡΙΖΑ)


Ο ΣΥΡΙΖΑ , με την επιλογή Μαραντζίδη , δίνει το σύνθημα για επίθεση στο ΚΚΕ με όρους  δεκαετίας του 1950. Καταλαβαίνει πολύ καλά ότι η δεξιά του πλευρά είναι ανοιχτή αμφίδρομη λεωφόρος. Αυτή την εποχή έχασε πολλούς ψηφοφόρους προς τα δεξιά. Με την ίδια ευκολία μπορεί και να τους κερδίσει κάποια στιγμή. Έτσι τουλάχιστον υποθέτει. 

Τι γίνεται όμως με τους ψηφοφόρους που θεωρούν τον εαυτό τους αριστερό ή όσους βλέπουν στο ΚΚΕ το μοναδικό πόλο αντίστασης; Εκεί ίσως έχει πρόβλημα. Πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει τη...διαρροή. Από την άλλη προσφέρει υπηρεσίες στη Νέα Δημοκρατία, γιατί αναλαμβάνει αυτός , ο ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι μια χυδαία αντιΚΚΕ επίθεση από τη Νέα Δημοκρατία πιθανόν να προκαλέσει  αντανακλαστικά ταύτισης με το ΚΚΕ σε μια σειρά κόσμο. Εδώ λοιπόν έρχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες ο "αριστερός ΣΥΡΙΖΑ".  Επιστρατεύει τον Μαραντζίδη και τα απομεινάρια  του "Εργατικού Αγώνα". 

Γιατί όλη αυτή η πρεμούρα να κάνει τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό της αστικής τάξης; Μα, είναι η πρώτη φορά με τα το 1974 που η τεράστια διαφορά ανάμεσα στα κόμματα του δικομματισμού δε μπορεί να λειτουργήσει εκβιαστικά στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ με το σύνθημα "ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ για να μην έρθει η δεξιά." 

 Τι διακυβεύεται  λοιπόν;  

Η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τι ακριβώς φοβούνται; 

Το γεγονός ότι ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Άρα ο φόβος , απολύτως λογικός και υπαρκτός, πολύ μεγάλης ισχυροποίησης του ΚΚΕ θα δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην πολιτική που σκοπεύουν να εφαρμόσουν. 

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ....ΤΩΡΑ  ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ

 Η ποιότητα του Μαραντζίδη αποκαλύπτεται στο παρακάτω άρθρο. ΄Οπως έγραψε τότε ο Ριζοσπάστης , την απάντηση του οποίου θα δημοσιεύσουμε αύριο, "το δημοσίευμα του «Βήματος» δε διαφέρει σε τίποτα από τις δικογραφίες που συντάσσονταν στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και στις Ασφάλεια Αθηνών - ΚΥΠ. Μια τέτοια δικογραφία οδήγησε και στην καταδίκη - εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη, τον οποίο οι προβοκάτορες εκτελούν για δεύτερη φορά"

Διαβάστε , αν αντέχετε , όσο αντέχεται......

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ   ΤΟ ΒΗΜΑ     06.09.2009

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ   <-------- (κλικ εδώ)

των  ΤΣΙΒΟΥ Κ ,      Ν ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: