Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Όταν, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ , σε φτύνουν και συ νομίζεις ότι ψιχαλίζει.



Αν γνωρίζεις ανάγνωση, αν έχεις την ικανότητα της κατανόησης έστω και απλών εννοιών, διάβασε και σκέψου! 

Από αυτή την κρίση , αλλά και από κάθε κρίση κάποιοι βγαίνουν ωφελημένοι.

Έχουμε και λέμε λοιπόν....

Το πετρέλαιο, σε ποσοστό 40%  σε παγκόσμια βάση το διακινούν "Έλληνες" εφοπλιστές. Μπορείτε να αντιληφθείτε το μέγεθος των κερδών; Προφανώς και μιλάμε για θηριώδη ποσά! Ε, λοιπόν σε αυτούς, για αυτούς, η Βουλή (ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ) συμφώνησε  σε εθελοντική καταβολή φόρων.


Να σας το κάνω λιανά για  να το καταλάβετε.  ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ , ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ , ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ , θα πληρώσουν φόρο. Εσύ όμως ο απλός εργαζόμενος δε θα πληρώσεις απλά φόρο, αλλά θα ληστευτείς, θα ξεζουμιστείς κυριολεκτικά. Θα πηγαίνεις SUPER MARKET  και θα σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα γιατί δε θα μπορείς να πάρεις μια σοκολάτα για τα παιδιά. Θα κυκλοφορείς σαν φάντασμα με κουβέρτα στην πλάτη , μέσα στο σπίτι , γιατί πλέον η θέρμανση είναι είδος πολυτελείας....ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ , την ώρα που εσύ δε θα έχεις  μαντίλι να κλάψεις.

Όπως κατάλαβες λοιπόν , αν κατάλαβες , αν είσαι σε θέση να αντιληφθείς, στην ελληνική Βουλή υπάρχουν δύο πολιτικές. Οι ορντινάτσες του κεφαλαίου (εφοπλιστικού , χρηματοπιστωτικού , κλπ) και το ΚΚΕ.

Η ΤΥΧΗ  ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: