Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Mεγάλη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στο Άργος


Μεγάλη σε όγκο και με αγωνιστικό παλμό, ήταν η απεργιακή συγκέντρωση που οργάνωσαν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η ΠΑΣΕΒΕ στο Άργος.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες με τα τρακτέρ τους, αυτοαπασχολούμενοι και εμποροβιοτέχνες, αμέσως μετά την συγκέντρωση, πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης και στη συνέχεια, ένα τεράστιο κομβόι, με τρακτέρ και αυτοκίνητα κατευθύνθηκε στο Ναύπλιο, κάνοντας συμβολική κατάληψη του κεντρικού δρόμου της πόλης.
Από νωρίς το πρωί, οι απεργοί έκαναν συμβολική κατάληψη δυο τραπεζών του Άργους.
902.gr

Στο χώρο της συγκέντρωσης του Π.Α.ΜΕ, στην πλατεία του Αγ.Πέτρου, εμφανίστηκε ξαφνικά πανό του ΣΥΡΙΖΑ. Τους ζητήθηκε να το απομακρύνουν και δεν το έκαναν. Το Π.Α.Μ.Ε εξέδωσε δελτίο τύπου για το γεγονός.

Δελτίο τύπου

Οι στηλωβάτες της αντιλαϊκής πολιτικής που βιώνουμε, αυτοί που ψήφισαν το Μααστριχ και είναι αγκαλιά με τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ και των Τοπικών Εργατικών Κέντρων, έχουν τεράστια ευθύνη για τα δεινά που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σήμερα και το δυσοίωνο αύριο που έρχεται, που το έχουν αποφασίσει σαν βαστάζοι του καπιταλιστικού συστήματος και θα είναι χειρότερο.
Αυτοί που σε κάθε ευκαιρία ρίχνουν λάσπη στο Π.Α.ΜΕ. και στο Ταξικό – Εργατικό Κίνημα, δεν έχουν καμία θέση στις εργατικές – λαϊκές συγκεντρώσεις του Ταξικού Κινήματος.
Με διάφορους τρόπους και αφού δεν κατάφεραν να κάνουν κοινή συγκέντρωση με τους εργατοπατέρες των Τοπικών Εργατικών Κέντρων και αυτούς που συμβάλλουν στη υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής της συγκυβέρνησης, αυτούς που έχουν βάλει τις υπογραφές τους στις μειώσεις των μισθών των εργαζομένων, που μαζί συμβάλλουν στον εκφυλισμό του κινήματος, προσπάθησαν να καπελώσουν τη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ., των εργατικών σωματείων και της λαϊκής συμμαχίας εργατών – αγροτών αυτοαπασχολούμενων – γυναικών και νεολαίας.
Να είναι βέβαιοι, ότι ο εργαζόμενος λαός, στο δρόμο του αγώνα, θα παραμερίσει όλους αυτούς, που παρουσιάζονται σαν σωτήρες του, με μοναδικό στόχο να εγκλωβίσουν τις λαϊκές συνειδήσεις, στα πλαίσια ενός συστήματος που έχει σαπίσει και που πιστά όλοι αυτοί υπηρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: