Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Προς ΣΥΡΙΖΑίους, ενταύθα


Ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του Γ.Γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ είναι η καλύτερη απάντηση στον "αριστερό" ,τρομάρα τους, ΣΥΡΙΖΑ. 
Σελίδες ολόκληρες θα μπορούσε να γράψει κανείς  για τα "έργα και ημέρες " του ΣΥΡΙΖΑ. όμως λίγα λόγια, κοφτά και σταράτα έιναι η καλύτερη απάντηση.


"Ποιος συκοφάντησε αριστερές αξίες και ιδανικά; Ποιος υπονόμευσε τον όποιο ριζοσπαστισμό; Ποιος νομιμοποίησε τα μνημόνια, την ΕΕ, «ξέπλυνε» το ΝΑΤΟ, τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό;
Ποιος, τελικά, ακύρωσε θετικά αντανακλαστικά που υπήρχαν στο λαό και επέτρεψε στη ΝΔ να εμφανίζεται σήμερα με τη σημαία της σιδερένιας πυγμής στην εφαρμογή της στρατηγικής που έχει ανάγκη το κεφάλαιο;
Δεν υπάρχει τομέας όπου ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει στρώσει το έδαφος στην κυβέρνηση της ΝΔ για να ξεδιπλώσει την αντιδραστική της πολιτική.
Τα γεγονότα είναι πολλά και πεισματάρικα:
Τα δωράκια του Μητσοτάκη στο κεφάλαιο έρχονται να προστεθούν στα αντίστοιχα του Τσίπρα, όπως είναι η μείωση της φορολογίας στα μερίσματα των μετοχών.
Η επίθεση της ΝΔ στα συνδικαλιστικά δικαιώματα και τις Συλλογικές Συμβάσεις αποτελεί συνέχεια του απεργοκτόνου νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ιδιωτικοποίηση του Ασφαλιστικού με τους τρεις πυλώνες, που έχει προαναγγείλει η ΝΔ, έρχεται να συμπληρώσει τον νόμο - λαιμητόμο του Κατρούγκαλου.
Η επικίνδυνη στρατηγική Συμφωνία με τις ΗΠΑ, που αναβαθμίζει η ΝΔ και προβλέπει να μπουν κάτω από τον έλεγχο των ΗΠΑ οι νέες στρατιωτικές βάσεις, έχει ήδη εγκαινιαστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.
΄Οσο για το περιβάλλον, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε τα περιβαλλοντικά εγκλήματα σε Ελληνικό και Σκουριές αλλά και τη νέα χωματερή στη Φυλή, που θα πνίξει ολόκληρη τη Δυτική Αττική στο σκουπίδι."


Δεν υπάρχουν σχόλια: