Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

6 +1 λόγοι για να ψηφίσετε με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

«Δεν θα γίνουμε ζητιάνοι στη γειτονιά των Βαλκανίων. Το "ναι" στην Ευρώπη θα νικήσει. Και στην πρώτη γραμμή θα είναι τα αγόρια και τα κορίτσια της Ελλάδας που δεν θέλουν η Ελλάδα να γίνει Βόρεια Κορέα».


«στη μάχη αυτή θα κριθεί κυριολεκτικά η τύχη της Ελλάδος και το μέλλον των παιδιών μας. Ο ελληνικός λαός  δεν καλείται να κρίνει κάποια τελική συμφωνία με την Ευρώπη, αλλά στην ουσία να αποφασίσει για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και στο ευρώ. Ετσι ερμηνεύει την ψήφο του η Ευρώπη, χωρίς τη βοήθεια της οποίας η χώρα θα καταστραφεί ολοκληρωτικά οικονομικά μέσα σε μερικές εβδομάδες».


«Οποιος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει σε αυτή την δύσκολη και ασταθή γειτονιά του κόσμου ξέρει από μικρό παιδί ότι η εθνική ασφάλεια είναι το υπέρτατο κριτήριο των αποφάσεών μας. Εκθέτουμε την χώρα μας σε κινδύνους. Οσοι νομίζουν ότι ψηφίζοντας "όχι" ενισχύουν τη διαπραγματευτική θέση της χώρας, σφάλλουν και σφάλλουν σοβαρά»


«η κυβέρνηση κατάφερε να αποκαλύψει την πραγματική της ατζέντα που είναι εξόδου από το ευρώ και αδιαφορίας για την ασύντακτη χρεοκοπία και την απώλεια εθνικών κεκτημένων. Καλεί τον λαό να στηρίξει το λόμπι της δραχμής; Να αποδεχθεί την πτώχευση; Την επιστροφή στο 1949;»

«οι πολιτικές της Ευρωζώνης είναι πιεστικές. Ομως εξασφαλίζουν τη χρηματοδότηση της οικονομίας. Αποτέλεσμα του ΟΧΙ θα είναι η επίταση της κρίσης και η εξαθλίωση», 




«η κυβέρνηση είπε ψέματα σε όλους και χρεοκόπησε τη χώρα. Χάσαμε κονδύλια ενώ μας έλεγε επί μήνες ότι δεν θα υπογράψει νέο μνημόνιο και τώρα παρακαλάει για νέο μνημόνιο».






Δεν υπάρχουν σχόλια: