Τρίτη 22 Απριλίου 2014

O... "Ποτάμης" αρνείται να συμμετέχει σε συζήτηση... με δημοσιογράφους












Διαβάζουμε από το enikos.gr  ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης , επικεφαλής του "Ποταμιού" δε δέχεται να συμμετάσχει σε μια συζήτηση στην οποία εκτός από το κοινό θα υπάρχουν και... δημοσιογράφοι. 
Μέχρι τώρα όλοι οι προσκαλεσμένοι, υπουργοί ή αρχηγοί κομμάτων υφίστανται αυτή την διαδικασία. Ο "Ποτάμης"  όμως είναι κάτι το ξεχωριστό  και δεν κάνει να εκτίθεται σε κινδύνους. Τόσο σίγουροι είναι  για το πουλέν τους οι αστοί; 
Αυτή η άρνηση, μέχρι αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίστηκε από τα ΜΜΕ και τα διάφορα μπλογκ με πολύ μεγάλη κατανόηση, χωρίς καμιά απολύτως κριτική. Απλή αναφορά της είδησης.
 Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν ο Γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ έβαζε όρους συμμετοχής σε μια τέτοια συζήτηση; 
Μήπως σε πολλές περιπτώσεις δεν έφτιαχναν ειδήσεις ή διαστρέβλωναν τα λόγια στελεχών του κόμματος; Θα σας θυμήσω μόνο το περίφημο " το ΚΚΕ δε θέλει να κυβερνήσει". Πόση λάσπη δε ρίχτηκε τότε στην Αλέκα και στο κόμμα.
 Φυσικά θα μου πείτε , και σωστά, ούτε η Αλέκα, ούτε ο Δημήτρης Κουτσούμπας βάζουν τέτοιους όρους. Το αντίθετο μάλιστα. Βλέπετε οι κομμουνιστές δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα απολύτως, αφού η πολιτική τους όχι απλά είναι σωστή , αλλά επιβεβαιώνεται από τις εξελίξεις καθημερινά.
Και τώρα έρχεται ο "Ποτάμης" και επιλέγει συζητητές και δεν ανοίγει μύτη. Χα!






Δεν υπάρχουν σχόλια: